Ιαν 10, 2017

Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στον δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας

Με απόφαση του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιου Κοντζά, παρατείνονται οι διακοπές των μαθητών, αφού για λόγους ασφάλειάς τους δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία ούτε αυτή την Τετάρτη καθώς ο δήμος βρίσκεται σε «λευκό κλοιό» τις τελευταίες ημέρες.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων, καθίσταται αδύνατη η μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία τους, όπως επισημαίνεται στην σχετική απόφαση που στάλθηκε στις διευθύνσεις Α/θμιας και Δευτεροβάθμιας του νομού μας.

 


Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Έχοντας υπόψη:

- Τις διατάξεις του άρθρου 94 παρ. 4 (υπ’ αριθ. 27) του Ν. 3852/2010, σύμφωνα με τις οποίες η διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων συνθηκών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου άπτεται της αρμοδιότητας του οικείου Δήμου.
-Το γεγονός ότι ο Δήμος μας επλήγη από έκτακτα καιρικά φαινόμενα (χιονόπτωση) που καθιστούν αδύνατη τη μεταφορά μαθητών και κατ’ επέκταση τη λειτουργία των σχολείων.

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την διακοπή των μαθημάτων λόγω ολικού παγετού, για αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, σε όλα τα σχολεία (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) των Δημοτικών Ενοτήτων Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης καθώς και των Τ.Κ. Βασιλακίου και Χελιδονίου της Δημοτικής Ενότητας Αρχαίας Ολυμπίας του Δήμου μας με βασικό μέλημα την ασφάλεια των μαθητών.

πολιτισμος

Στοιχεία Επικοινωνίας