Ιαν 10, 2017

Πρώτη μέρα των εκπτώσεων στην Αμαλιάδα : «Παγωμένη» μεταφορικά και κυριολεκτικά η αγορά!

Πρεμιέρα χθες για τις χειμερινές εκπτώσεις και στην αγορά της Αμαλιάδας, ωστόσο, ο ιδιαίτερα παγωμένος καιρός αλλά και όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις που έπρεπε να «βγάλει» το καταναλωτικό καιρό όλο το προηγούμενο διάστημα δεν βοήθησαν ιδιαίτερα.

Βέβαια, η περίοδος των εκπτώσεων είναι μεγάλη και από την επόμενη εβδομάδα που αναμένεται και βελτίωση του καιρού οι καταστηματάρχες είναι αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

DALAMARAS

Σε δηλώσεις του ο κ. Φίλιππος Δαλαμάρας από το κατάστημα «Αμαζόνα» τόνισε μεταξύ άλλων: «Η κίνηση μπορώ να πω για πρώτη μέρα των εκπτώσεων ήταν ικανοποιητική, βέβαια και οι καιρικές συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση των πελατών, οπότε πιστεύω ότι οι εκπτώσεις σε συνδυασμό με το κρύο θα φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στα καταστήματα. Όλα τα μαγαζιά που θα κάνουν πραγματικές εκπτώσεις θα δουλέψουν γιατί πραγματικά οι προηγούμενες περίοδοι δεν ήταν τόσο ικανοποιητικές. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα επωφεληθεί από τις πολύ καλές εκπτώσεις και τη γκάμα των προϊόντων των καταστημάτων».

 

STAYROULIAS

Ένας ακόμα καταστηματάρχης, ο κ. Κώστας Σταυρούλιας, ιδιοκτήτης του «Σταυρούλιας sport» λέει: «Σήμερα ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις που θα κρατήσουν περίπου δύο μήνες, η μέρα είναι πολύ κρύα και ο κόσμος δεν έχει βγει έξω. Πιστεύω ότι από τις επόμενες ημέρες που θα βελτιωθεί ο καιρός θα αρχίσει να βγαίνει ο κόσμος. Οι τιμές είναι καλές στα είδη τα δικά μας γιατί είναι επώνυμα είδη, αν και δεν υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις στα αθλητικά είδη. Βέβαια οι υποχρεώσεις ήταν πολλές. Τι να πρωτοπληρώσει ο κόσμος; Όλα τα χρήματα έφυγαν τις γιορτές σε διάφορες υποχρεώσεις».

agora.amaliadas2017 1

agora.amaliadas2017 2

 

Πηγή:ilia24.gr

πολιτισμος

Στοιχεία Επικοινωνίας